Utan gränser

Genom att använda AnyDesk har du alltid och överallt med dig din dator med alla filer och program. Är alla viktiga filer kopierade? Får du använda programmen hos din kontorsdator även på din bärbara dator när du är på resande fot? Vad händer om någon stjäl din bärbara dator med känslig information? Men vill du verkligen anförtro molntjänster dina viktiga affärshemligheter? Tänk inte på detta längre.

Vårt världsomspännande servernätverk ser till att du överallt får en säker och så snabb anslutning som möjligt.

Utan hastighetsbegränsning

Koppla in turbon. Med DeskRT använder AnyDesk ett nytt slags videocodec som utvecklades särskilt för överföring av bildskärmsinnehåll. Därigenom ligger AnyDesk långt före alla hittillsvarande fjärrskrivbords- och skärmdelningslösningar på marknaden när det gäller hastighet och bildkvalitet.

Våra servrar använder Erlang, en teknik som utvecklades särskilt för stora och avbrottssäkra telefonnät. Detta gör AnyDesk mycket pålitligt. På så sätt är vår lösning alltid tillgänglig för dig när du behöver den.

Utan huvudbry

Vi tror att bra program ska öka din produktivitet. AnyDesk gör därför helt enkelt sitt jobb i bakgrunden utan att hindra dig. Användningsområden som inte vara praktiska med konventionella fjärrskrivbordsprogram, till exempel CAD, videoredigering eller bekvämt arbete med kontorsprogram i flera timmar, är inga problem med AutoDesk.

Trots all denna mångsidighet är AnyDesk förvånansvärt lätt att använda: alla funktioner nås med ett fåtal klick i ett lättförståeligt användargränssnitt.

Säkert

Låt dig inte luras av säkerhetslöftena från andra leverantörer. AnyDesk erbjuder med TLS 1.2 samma teknik som används hos internetbanker.

Båda anslutningsparterna autentiseras kryptografiskt. Först då garanteras det att du verkligen är ansluten till den önskade arbetsplatsen. AnyDesk-ID:et är därmed skyddat mot förfalskningar.

Även programfilen hos AnyDesk är särskilt skyddad mot manipulation.

Flexibelt

De mångsidiga användningsområdena hos AnyDesk underlättar din vardag. Oavsett hemma hos dig eller på din arbetsplats.

För sporadisk privat användning är AnyDesk gratis. Vill du använda AnyDesk regelbundet? Välj då vår enkelt och flexibelt uppbyggda taxa. Dessa glänser med användbara extrafunktioner för privata frekventa användare och företag.

Portabel

Gillar du inte heller onödigt uppblåsta program? AnyDesk är en lätt och användbar följeslagare. Den bara 1 MB lilla programfilen laddas ned mycket snabbt och måste inte installeras. Med bara ett klick är AnyDesk redo att användas. Bara starta och sätt igång, även utan administratörsbehörighet. På ett USB-minne kan du ta med AnyDesk överallt.

När du sedan vill installera AnyDesk på en dator görs detta också med ett fåtal klick. Konfigurera snabbt varje dator för säker och okomplicerad åtkomst med AnyDesk.