performance

Prestanda

Höga bildhastigheter

Få en flytande upplevelse på skärmen med 60 fps på lokala nätverk och de flesta internetanslutningar.

Låg latens

Nästan direkta svar är grundläggande vid arbete på ett fjärrskrivbord. Därför ligger AnyDesk-latensen under 16 millisekunder på lokala nätverk vilket inte är märkbart.

Effektiv bandbreddsanvändning

Utför uppgifter smidigt, även med bandbredder så låga som 100 kB/sek. AnyDesk är den självklara fjärrskrivbordsprogramvaran för områden med dålig internetanslutning.

Ytterst innovativ teknik

DeskRT är en innovativ kodek som vi skapat och som utgör grunden till AnyDesk. Den komprimerar och överför bilddata mellan datorer på ett sätt som ingen konkurrerande produkt kan göra.

Komma igång

Kom igång med AnyDesk direkt – varken registrering, installation eller administrativa behörigheter krävs. Bara hämta, starta och du är redo.

Felsäkert Erlang-nätverk

Våra servrar använder Erlang-telekommunikationsteknik. Det innebär låg latens, hög tillgänglighet och garanterad drifttid.

Samarbete i realtid

Samarbeta och kommunicera enkelt, oavsett om du håller möten eller presentationer på nätet eller om du arbetar på samma dokument från andra sidan världen.

Krävande applikationer

Med sin ojämförliga bandbreddseffektivitet är AnyDesk oberört av dataintensiva applikationer såsom CAD eller videoredigering.

security

Säkerhet

Krypteringsteknik

TLS 1.2-teknik av bankstandard skyddar din dator från obehörig åtkomst.

Verifierade anslutningar

Vi använder RSA 2048 assymetrisk nyckelutbyteskryptering för att verifiera varje anslutning.

Åtkomstbegränsningar

Kontrollera vem som får åtkomst till din dator genom att vitlista pålitliga skrivbord. Detta garanterar att endast behöriga kan begära en anslutning.

Använd eget nätverk

Enterprise

Behöver du full kontroll över dina data? Det är lätt att konfigurera ditt egna företagsnätverk. Detta låter dig arbeta självständigt och utan internetåtkomst eftersom ingen kommunikation till våra servrar krävs.

flexibility

Flexibilitet

Arbeta från var som helst

Nå din dator från ditt skrivbord, ditt hemmakontor eller närmaste mötesrum, utan problem. Behöver du obevakad åtkomst när du reser? Du behöver bara ställa in ett lösenord.

Stöd för flera plattformar

Kör AnyDesk på valfri plattform, oavsett om det är Linux, Windows, Mac OS, FreeBSD, iOS eller Android. Använd dessutom mobila appar utan extra kostnad.

Maximal kompatibilitet

AnyDesk fungerar inte bara på den senaste versionen av ditt operativsystem. Faktum är att det fungerar lika smidigt på äldre versioner, som Windows 7, som på den senaste systemprogramvaran.

Litet avtryck

Det är enkelt att hämta AnyDesk, även när du reser. AnyDesk är bara 2 MB och är betydligt lättare än konkurrensen.

Internationellt

AnyDesk stödjer internationella tangentbord och är tilgänglig på mer än 28 språk – perfekt för team och personer över hela världen.

Filöverföring

För att föra över filer mellan datorer, bara kopiera och klistra in eller använd den nya överföringsfliken.

admin

Administration

Hantera kontakter

Följ dina kontakter och anslutningar med den inbyggda adressboken och se vem som är online utan att behöva ansluta.

Administrationspanel online

Enkel åtkomst till licenser, inställningar och sessionsloggar. Exportalternativ och automatiska faktureringsalternativ.

Detaljerad sessionsrapportering

Få tydlig och korrekt faktureringsinformation med automatisk fakturering via REST API och integration med IT-servicehanteringslösningar såsom Remote Desktop Manager eller TANSS.

Anpassning

Byt ditt AnyDesk-ID mot ett anpassat användarnamn och lägg till en logo för att matcha din fjärrskrivbordsprogramvara med din varumärkesidentitet.

Fjärromstart

Låt inte någon uppgift stå i vägen för dig. Det går inte bara att starta om under en session utan det är även oerhört smidigt.

Automatisk utrullning

Använd ett MSI-paket för att automatiskt rulla ut AnyDesk på flera datorer och konfigurera allt som behövs. Eller använd kommandotolksgränssnittet för att skriva din egen installationskod.

licensing

Licensiering

Gratis demo

Vi tror att du ska kunna testa programvara innan du registrerar dig. Därför erbjuder vi en gratis demo så att du kan utforska AnyDesk och dess många funktioner – och vi frågar inte heller dig om någon personlig information. Om du är en privatanvändare kan du fortsätta använda AnyDesk gratis.

Skalbar licensiering

När team växer ändras deras behov – vilket även programvaran de använder bör göra. AnyDesk låter dig starta litet och skala upp snabbt med förnuftiga priser för alla teamstorlekar.

Flera sessioner

Vi tar endast betalt för sessioner som är aktiva samtidigt, oavsett vem som använder dem.

Gratis för utvärdering och personlig användning

Prova AnyDesk gratis utan att behöva uppge någon personlig information. AnyDesk är dessutom avgiftsfritt för personlig användning.

Alltid uppdaterad

AnyDesk-licenser täcker alla framtida versioner och vi tar inte extra betalt för uppdateringar. Dessutom är alla programversioner kompatibla med varandra. Nytt i 4.0: Automatisk uppdatering.

Alternativ för avancerade användare

Öppna så många sessioner du önskar med alternativet taxa för avancerade användare. Avancerad användare är perfekt för IT-tekniker som behöver åtkomst till ett stort antal skrivbord, eller webbinarievärdar som vill dela sin skärm med flera deltagare.

AnyDesk är gratis för utvärdering och privat användning. Prova idag!

Hämta nu

Ingen registrering krävs.