AnyDeskFree
AnyDeskLite
AnyDeskProfessional
Idealisk för företag
AnyDeskEnterprise
Pay & Forget (6 år)

Du vill använda AnyDesk men utan årsvisa kostnader? Med betalningsalternativet "Pay & Forget" är detta inga problem. Skaffa en AnyDesk-licens genom att betala en gång. Vi garanterar att denna licens är giltig i minst sex år. Före utgången får informeras du i god tid via e-post och kann förnya licensen till ett förmånligt pris. Dessutom: Även med "Pay & Forget" kan du alltid använda den senaste versionen av AnyDesk med alla funktioner.

(kostnadsfri) 349 USD 949 USD (pa begäran)
Flex-prenumeration (årsvis)

Flex-prenumerationen är det enklaste sättet att använda AnyDesk. Den förmånliga årsavgiften belastas automatiskt ditt konto.

(kostnadsfri) 79 USD 229 USD (pa begäran)
Gratis uppdateringar till den senaste versionen
Kommersiell användning
Antal arbetsplatser 1 1
(+1=29 USD*)

En "AnyDesk Lite"-licens kan utökas till fler arbetsplatser för 29 USD per extra arbetsplats.

Antalet samtidiga sessioner

Med versionerna "Professional" och "Enterprise" av AnyDesk kan flera sessioner öppnas samtidigt. Det angivna högsta antalet beror då på in- och utkommande sessioner. Det betyder att en kund med en "AnyDesk Professional"-licens kan nå upp till tre fjärrdatorer med tre samtidiga sessioner samt ses och styras av tre fjärrdatorer, även detta samtidigt.

1 1 1
(+1=99 USD**)

En "AnyDesk Professional"-licens kan användas med ett valfritt antal arbetsplatser. I grundversionen kan dock bara en anslutning upprätthållas i taget. Varje ytterligare samtidig anslutning höjer priset med 99 USD.

∞***
PowerUser-Option

The PowerUser option converts your AnyDesk sessions into "active seats". An active seat can have an unlimited number of sessions to other PCs. This is especially interesting for IT administrators who would like to make changes to a large pool of customer PCs.

239 USD** ✓***
AnyDesk Android & iPhone
Överföring av ljud och video
Filöverföring
Address-Book
AnyDesk-alias

AnyDesk-alias handlar om ett lätt ihågkomligt alternativ till en dators AnyDesk-nummer. Aliaset kan väljas av användaren och är uppbyggd på samma sätt som en e-postadress (till exempel datornamn@ad). Deltagare i AnyDesk-betatestet får automatiskt ett alias baserat på deras datornamn. Detta går att använda även efter att betatestet upphört.

Egen namnrymd

Kunder med "AnyDesk Professional"-licensen eller högre har möjlighet att välja ett alias med en egen namnrymd (till exempel pc1@företag) för sin dator. På så sätt kan ett eget system med datornamn införas utan att behöva ta hänsyn till redan tilldelade alias i namnrymden @ad. I "AnyDesk Enterprise" ingår en egen namnrymd i paketet. För kunder med "AnyDesk Professional" kan den skapas för 100€ per 20 poster.

129 USD / 20

Upprättande av en namnrymd med 20 poster. En utökning av namnrymden med respektive 20 poster kostar även det 129 USD

Sessionslogg

En logg över AnyDesk-sessionerna (datum och klockslag, längd och deltagare) kan ses med ett webbgränssnitt. På så sätt är det lättare att se tjänster som utövats via AnyDesk.

REST-gränssnitt

Sessionsloggen kan nås med ett lättanvänt REST-gränssnitt. På så sätt kan det integreras i företagets egna ADB-system utan större ansträngning.

Admin-funktioner

Alla företagsegna AnyDesk-installationer och -licenser kan skötas via ett centralt webbgränssnitt. MSI-paketet gör fördelningen av AnyDesk genom installation per Windows-gruppolicy till en barnlek.

Custom-Client

Configure your own, individual AnyDesk program file. Youll be able to use your own company logo, or disable incoming or outgoing sessions.

AnyDesk nätverksapplikation

* Pay&Forget: 129 USD , ** Pay&Forget: 499 USD , *** open to negotiation

Alla prisuppgifter exklusive moms.

Introduktionspriser.

Visa MasterCard American Express JCB PayPal

Produktvarianter

De mångsidiga användningsområdena hos AnyDesk underlättar din vardag. Oavsett om du är hemma eller på din arbetsplats. Våra flexibelt uppbyggda produktvarianter erbjuder rätt paket för alla användingsområden:

 • Free:

  För sporadisk privat användning är AnyDesk gratis. Använd AnyDesk Free för att övertyga dig om vårt programs effektivitet. Du förpliktigar dig inte till något. Det räcker att ladda ned AnyDesk.

 • Lite:

  "AnyDesk Lite" erbjuder alla nödvändiga funktioner för privata storanvändare och småföretag. Det finns inga funktionsbegränsningar. Licensen kan utökas till fler arbetsplatser till en låg extra kostnad.

 • Professional:

  "AnyDesk Professional" är idealiskt för behoven hos medelstora företag. Antalet arbetsplatser är obegränsat och AnyDesk kan enkelt integreras i befintliga arbetsflöden och ADB-lösningar. Antalet möjliga samtidiga AnyDesk-sessioner kan utökas till en låg extra kostnad.

 • Enterprise:

  En lösning för stora företag är AnyDesk Enterprise. Här handlar det om en nätverksapplikation som installeras i företagets egna DMZ. Genom tillämpningen är det möjligt att köra AnyDesk helt oberoende av vårt servernätverk.

Betalningssätt

Vid beställning kan du välja mellan olika betalningssätt. Vi stödjer betalning med faktura, PayPal, Visa, MasterCard och direktbetalning. Oavsett vilken du väljer får du genast din licensnyckel och kan använda din AnyDesk-licens med en gång.

Returrätt

Vi vill att du är helt nöjd med AnyDesk! Utifall att vårt program inte motsvarar dina förväntningar efter att du köpt en licens garanterar vi dig 14 dagars villkorslös returrätt med fullständig kostnadsersättning.

Fler frågor? Vi finns här för dig.

Vårt försäljningsteam står gärna till ditt förfogande om du har frågor och förslag. Skicka ett e-postmeddelande till sales@anydesk.se.

Sales-Hotline:

+1 6479468937

Monday - Friday
07.30 AM - 11.30 AM (EST)